Gratis implementatie als je kiest voor één van onze pakketten.  

De uitkomsten van deze test kunnen gebruikt worden als richtlijn voor de ontwikkeling van een eigentijds personeelsbeleid. Onze overtuiging is dat een eigentijds, op de onderneming afgestemd personeelsbeleid, mede bepalend is voor het succes van uw onderneming. Deze test is bedoeld voor werkgevers en niet voor werknemers.

Je merkt het vanaf dag één zodra je jouw personeels- en verzuimadministratie uitbesteedt: je houdt meer tijd en energie over voor andere dingen. Maar dat zijn niet de enige redenen om voor HRM-Office te kiezen.

Stel je pakket samen waarmee je jouw personeelszaken op orde brengt én wij ontzorgen je door het pakket gratis te implementeren.

Hoeveel kosten die pakketten en kan ik ze combineren?

Vanaf 25 euro per werknemer per maand maak je al gebruik  van onze diensten. En wie drie bundels afneemt, betaalt er twee. Kortom, vanaf 50 euro per maand per werknemer, heb je al je personeelsadministratie helemaal geregeld.

Of dat uit kan..?

Tel de huidige kosten voor arbodienst, casemanagement, opstellen overeenkomsten, salarisverwerking en andere dienstverlening eens bij elkaar op. Vergelijk ze met onze tarieven én dienstverlening. Conclusie: voor een klein bedrag heb je jouw personeelsadministratie helemaal op orde, zonder dat het je tijd en energie kost.

Wie wordt mijn aanspreekpunt?

Eén van de specialisten van HRM-Office wordt het aanspreekpunt voor de werkzaamheden die je bij ons uitbesteedt. In de opstartfase hebben we regelmatig overleg om alles goed in te regelen. Daarna is het een kwestie van controleren, bijsturen en signaleren. Uiteraard staat je aanspreekpunt altijd voor je klaar bij vragen.

Ik wil 24/7 bij mijn gegevens, kan dat?

Dat kan. Je kunt op elk moment van de dag gebruikmaken van ons online portaal of onze app. Hier staan alle gegevens online voor je op een rijtje.

Verzuimbegeleiding, gebeurt dat ook op afstand?

We handelen ziek- en betermeldingen telefonisch af. Maar zodra een verzuimtraject langduriger of complexer wordt, zijn persoonlijke gesprekken ook onderdeel van ons werk. De begeleiding van een zieke werknemer doen we met persoonlijke aandacht en intensiteit.

Kunnen jullie ook helpen met beleidszaken, zoals arbobeleid of loongebouwen?

Deze werkzaamheden vallen weliswaar niet binnen de bundels die wij bieden. We hebben wel specialisten in huis die je hierbij verder kunnen helpen. HRM-Office is namelijk partner van HRM-Friesland: we beschikken hiermee over uitgebreide kennis van HR-zaken en personeelsbeleid.