Over HRM-Office

Van salaris- tot verlofadministratie, van arbodienst tot vertrouwenspersoon: met HRM-Office beschik je over een professionele externe HRM-backoffice waarbij jouw personeelsadministratie in goede handen is.

Welke diensten biedt HRM-Office?

De dienstverlening van HRM-Office is als één pakket af te nemen, bestaande uit personeels-, salaris-, verzuimadministratie en casemanagement. Zo heb je met personeelsadministratie geen omkijken meer naar zaken zoals arbeidsovereenkomsten; met de salarisadministratie nemen wij al het werk rondom bijvoorbeeld loonstroken en declaraties uit handen; met ons verzuimadministratie en casemanagement sta je altijd sterk als het gaat om het opbouwen van een verzuimdossier en verzuimbegeleiding.

Hoeveel kost het pakket?

Onze personeels-, salaris-, verzuimadministratie en casemanagement is als één voordelig pakket af te nemen. Voor onze tarieven verwijzen wij u door naar ons Tarievenoverzicht.

Of dat uit kan..?

Tel de huidige kosten voor arbodienst, casemanagement, opstellen overeenkomsten, salarisverwerking en andere dienstverlening eens bij elkaar op. Vergelijk ze met onze tarieven én dienstverlening. Conclusie: voor een voordelig bedrag heb je jouw personeelsadministratie helemaal op orde, zonder dat het je tijd en energie kost.

Wie wordt mijn aanspreekpunt?

Eén van de specialisten van HRM-Office wordt het aanspreekpunt voor de werkzaamheden die je bij ons uitbesteedt. In de opstartfase hebben we regelmatig overleg om alles goed in te regelen. Daarna is het een kwestie van controleren, bijsturen en signaleren. Uiteraard staat je aanspreekpunt altijd voor je klaar bij vragen.

Ik wil 24/7 bij mijn gegevens, kan dat?

Dat kan. Je kunt op elk moment van de dag gebruikmaken van ons online portaal of onze app. Hier staan alle gegevens online voor je op een rijtje.

Kunnen jullie ook helpen met beleidszaken, zoals arbobeleid of loongebouwen?

Deze werkzaamheden vallen weliswaar niet binnen de bundels die wij bieden. We hebben wel specialisten in huis die je hierbij verder kunnen helpen. HRM-Office is namelijk partner van HRM-Friesland: we beschikken hiermee over uitgebreide kennis van HR-zaken en personeelsbeleid.

Jouw personeelsadministratie goed regelen?

Neem contact op met HRM-Office.

Daag ons uit