Fenja Vermeulen

Fenja brengt met haar 17 jaar ervaring als HR-manager in verschillende organisaties veel kennis met zich mee. Sinds 2020 is ze werkzaam bij HRM-Friesland waar ze haar kennis weet uit te breiden. Verder heeft Fenja haar opleiding in bedrijfskunde (Post HBO) succesvol afgerond en is ze TMA-gecertificeerd.

Mijn drijfveer:

Voor mij draait HR om het optimaal benutten van medewerkers in lijn met de bedrijfsstrategie, om zo het succes van de organisatie te bevorderen. Als HR-professional fungeer ik als de schakel tussen marktontwikkelingen en dagelijks personeelsmanagement. Met een nuchtere en praktische aanpak, en een goede dosis humor, werk ik graag aan projecten en beleidsontwikkeling.

Werken voor HRM-Friesland betekent voor mij een continu en gevarieerde stroom van bedrijven en organisaties, elk met hun eigen uitdagingen. Hier een helpende hand en een oplossing kunnen bieden is het leukste wat er is. Ik heb uitgebreide kennis van (internationale) wet- en regelgeving en, samen met een zeer brede ervaring in HR, kan ik snel connecties leggen binnen een organisatie. Hierdoor ben ik in staat mijn klanten snel en deskundig te adviseren en te ondersteunen.

Naast het werk:

  • Vrienden en familie
  • De verbouwing van ons huis
  • Lezen